Massasje

Massasje er en av de viktigste behandlingsmetodene mot muskelspenninger og har stor betydning for velvære for kropp og sjel. Regelmessig massasje fører dessuten til økt lymfesirkulasjon, senket blodtrykk, høyere stresstoleranse, høyere smertetoleranse, bedre kontakt med muskulatur og forbedret koordinasjon. Massørene har et nært samarbeide med øvrige terapeuter ved klinikken.

HVA BEHANDLER MASSASJETERAPAUTEN?

Muskelterapeutens viktigste oppgave er å løse opp spenninger i muskulaturen. Spenningene kan oppstå på grunn av dårlig arbeidsstilling eller anstrengelse, men kan også ha mer følelsesmessige årsaker som stress, sinne, og angst. Slike spenninger setter seg i kroppen og kan gi smerter i f.eks. rygg, skuldre, nakke, hofter og knær. Ulike former for massasje er en av de viktigste behandlingsmetodene mot muskelspenninger og har stor betydning for velvære for kropp og sjel.

Hvilke behandlingsteknikker anvender massasjeterapeuten?

– Klassisk massasje: For trette, slappe og overarbeidede muskler
– Idrettsmassasje: For stiv og forkortet muskulatur
– Triggerpunktterapi: For triggerpunkter som oppstår i muskulatur som har vært spent over lang tid. Disse punktene gir ofte utstrålende smerte og opprettholder muskelspenningen hvis de ikke behandles.
– Segmentmassasje: For stivhet og låsninger i ryggsøylen
– Ledd- og muskelbalansering: For kramper, kraftige smerter og muskelstrekk

Våre massasjeterapeuter har diplom fra Axelssons Body Work School i Oslo.