Massasje

Massasje er en av de viktigste behandlingsmetodene mot muskelspenninger og har stor betydning for velvære for kropp og sjel. Opplev effektiv lindring av muskelspenninger og fremme av velvære med massasje. Forskning viser at regelmessig massasje gir positive effekter som økt lymfesirkulasjon, redusert blodtrykk, økt stresstoleranse, bedre smertetoleranse, forbedret muskelkontakt og forbedret koordinasjon.

Våre muskelterapeuter i Tønsberg samarbeider tett med andre terapeuter på klinikken for å sikre helhetlig behandling. Muskelterapeuter fokuserer på å løse opp spenninger som kan oppstå på grunn av dårlig arbeidsstilling, overanstrengelse eller følelsesmessige faktorer som stress, sinne og angst. Slike spenninger kan forårsake smerte i områder som rygg, skuldre, nakke, hofter og knær. Vi tilbyr ulike massasjeformer som spiller en viktig rolle i behandlingen av muskelspenninger og fremmer velvære for både kropp og sjel.

Våre massasjeterapeuter anvender flere behandlingsteknikker, inkludert:

  • Klassisk massasje: Ideell for trette, slappe og overarbeidede muskler. Gjenoppliv og revitaliser kroppen
  • Idrettsmassasje: Egnet for aktive personer med stive og forkortede muskler. Forbedre ytelsen og akselerer restitusjonen.
  • Triggerpunktterapi: Behandling av triggerpunkter som oppstår etter langvarig spenning. Unngå utstrålende smerte og oppretthold muskelavslapning.
  • Bindevevsmassasje: Spesialisert massasje som lindrer stivhet og øker fleksibiliteten i bindevevet.
  • Ledd- og muskelbalansering: Effektivt mot kramper, alvorlige smerter og muskelstrekk. Forbedre bevegelsesområdet og funksjonaliteten.
  • Akupunktur: Bruk av tynne nåler for å stimulere spesifikke punkter på kroppen og lindre ubalanser, smerte og stress.

Våre massasjeterapeuter er kvalifisert ved Axelssons Body Work School i Oslo. Vi legger stor vekt på å skape en avslappende atmosfære, og våre behandlinger tilpasses individuelt for å imøtekomme dine unike behov og ønsker.

Book din konsultasjon