Møt personene bak Kvantumklinikken

I over 40 år har denne klinikken vært utelukkende fokusert på kiropraktisk behandling og muskelterapi, og vi hjalp våre pasienter med lindring fra deres smerter og plager. Men i noen tilfeller var det et dypere problem, og her kommer hjernen og nervesystemet inn i bildet. Det ble klart for oss at mange av våre pasienter led av nevrologiske ubalanser som forårsaket deres fysiske symptomer.

I 2019 bestemte vi oss for å transformere vår praksis til et nevrologisk rehabiliteringssenter med fokus på senskader etter nakkesleng og hjernerystelse. Vi ønsket å ta en mer helhetlig tilnærming til våre pasienters helse og velvære, og behandle ikke bare deres fysiske symptomer, men årsaken til deres problemer.

Gjennom vårt nye fokus på nevrologien, er vi i stand til å bedre forstå det komplekse samspillet mellom hjernen, nervesystemet og resten av kroppen. Vårt team av eksperter bruker avanserte teknikker og teknologi for å diagnostisere og behandle en rekke nevrologiske problemer, fra kroniske smerter og migrene til hjernerystelser og svimmelhet.
Vi tror at alle har potensial til å helbrede og komme seg, uansett hvor komplekst deres tilstand måtte virke. Vi jobber tett med hver pasient for å skape en personlig tilpasset behandlingsplan som tar hensyn til deres unike behov og mål, og hjelper dem med å gjenvinne kontrollen over sin helse og vitalitet.

Vi er stolte over å ha transformert vår praksis til et nevrologisk rehabiliteringssenter, og vi er dedikert til å fortsette å gi den høyeste kvaliteten av omsorg til våre pasienter.

Kiropraktikk og Funksjonell Nevrologi

Haakon Kuhnle Andresen

Grunnlegger av Kvantumklinikken. Haakon utdannet seg som kiropraktor ved Life University i Atlanta, USA. Han har også etterutdanning innen funksjonell nevrologi ved Carrick Institute, og har tidligere jobbet hos Dr. Glen Zielinsk i Portland, ved Northwest Functional Neurology.

Haakon utdannet seg som kiropraktor ved Life University i Atlanta, USA. Han har i tillegg etterutdanning innen funksjonell nevrologi ved Carrick Institute, og har tidligere jobbet hos Dr. Glen Zielinski i Portland, ved Northwest Functional Neurology.

Under sitt opphold hos Dr. Zielinski opparbeidet han seg bred erfaring og behandlet kompliserte nevrologiske pasienter og flere toppidrettsutøvere.

Hans interesse for kiropraktikk og nevrologi oppsto etter mange år med ekstremsport der han opplevde at venner mistet sitt talent og sin karriere etter gjentatte hodeskader. Dette vekket interessen for å lære om hjernen og hvordan den styrer nerve-, muskel- og skjelettlidelser.

Haakon har publisert to forskningsrapporter i Frontiers Neuroscience Journal (2015 og 2018), som viser positive resultater med nevrologisk rehabilitering hos slagpasienter og post commotioplager (hjernerystelse).

Kiropraktikk - Funksjonell Nevrologi - DNA

Lars Martin Holthe

Grunnlegger av Kvantumklinikken. Utdannet kiropraktor ved Life University i Atlanta, USA. Under studiet gikk han i lære hos sin mentor, John Cox. Han fikk da mulighet til å lære fra en av verdens ledende Gonstead kiropraktorer. Han har etterutdanning innen Gonstead- systemet innen kiropraktikk, funksjonell nevrologi ved Carrick Institute, samt sertifisert innen nutrigenetikk, nutrigenomikk og farmakogenomikk ved DNALife.

Lars behandler kroppen som en helhet, hvor optimal funksjon av hjernen og nervesystemet står i fokus. Han jobber med de fleste plager, men har interesse for svimmelhet og kjeve-nakkesmerte. Han er vår spesialist på idrettsskader, og jobber med mange idrettsutøvere. Han har stor tro på forebyggende behandling for sine pasienter, for å opprettholde en funksjonell og fungerende kropp og hjerne.

På fritiden liker han friluftslivet og laksefiske.

Kontakt: lars@kvantumklinikken.no

Kiropraktikk og Funksjonell Nevrologi

Emre Atay

Emre bestemte seg for å bli kiropraktor, etter han som pasient fikk sin første kiropraktiske behandling. Han har fullført sin kiropraktorgrad ved Anglo-European College of Chiropractic (AECC) University College i England. Han har også etterutdanning innen funksjonell nevrologi ved Carrick Institute.

Emre har en spesiell interesse for nerve-, muskel- og skjelettlidelser. Før han flyttet til Norge jobbet han i London og Tyrkia. Han har gjennomført flere kurs og tar forsatt etterutdanningskurs i funskjonell nevrologi ved Carrick Institute.
Emre er interessert i flere sportsgrener, blant annet gjenomført Oslo Marathon 2022.
Kiropraktor

Jon Arild Andresen

Jon er kiropraktor på Kvantumklinikken og har tatt sin utdannelse ved Palmer College of Chiropractic i 1981.

Jon er kiropraktor på Kvantumklinikken og har tatt sin utdannelse ved Palmer College of Chiropractic i 1981.

Han startet opp og driftet Kiropraktisk Senter AS fra 1982 og frem til 2020.
Jon har lang erfaring innen allmennkiropraktikk*, med etterutdanning innen funksjonell nevrologi ved Carrick Institute.

Han er opptatt av optimal funksjon mellom nerve, muskel, skjelett og ernæring, og dette har alltid vært hans hovedfokus ved pasientbehandling.

* MNKF (medlem av Norsk Kiropraktorforening).

Ernæringsterapeut & Sekretær

Jessica Norelle

Jessica jobber som ernæringsterapeut og sekretær på Kvantumklinikken.

Jessica jobber som ernæringsterapeut på Kvantumklinikken, og er utdannet ved Tunsberg Medisinske Skole.

Hun har tidligere jobbet i Stockholm ved Nordic Clinic og Nordic Laboratories, som praktiserer Funksjonell Medisin. Hun benytter denne erfaringen som tilnærming i egen praksis.

Jessica er spesielt opptatt av mage-tarmrelatert problematikk, allergier/intoleranser, samt ernæring under svangerskap, til spedbarn og barn. Hun fokuserer på å finne den underliggende årsaken til plagene, og bruker en funksjonellmedisinsk tilnærming.

Hun tilbyr en-til-en veiledning og vurderer pasientenes individuelle behov basert på historikk, symptomer og utgangspunkt. I tillegg vil bruk av biokjemiske tester i mange tilfeller bidra til å avdekke underliggende årsaker til plager og symptomer.

Jessica jobber blant annet med følgende symptomer/ubalanser:

- Fordøyelsesplager
- Intoleranser og allergier
- Hudplager
- Søvnproblemer
- Hormonelle ubalanser
- Overvekt og vektnedgang
- Hodepine
- Fatigue / Lite energi
- Nedsatt immunforsvar

Kiropraktor

Unni Kuhnle Andresen

Unni er kiropraktor på Kvantumklinikken og har tatt sin utdannelse ved Palmer College of Chiropractic i 1983.

Unni er kiropraktor på Kvantumklinikken og tok sin utdannelse ved Palmer College of Chiropractic i 1983.

Hun har lang erfaring innen allmennkiropraktikk*, og har driftet Kiropraktisk Senter AS fra 1983 til 2020, sammen med Jon A. Andresen.

Unni tar imot pasienter med alle typer plager, og jobber også med svangerskapsrelaterte plager, samt spedbarn. Hun er i tillegg opptatt av å inspirere til sunne hverdagsvaner.

* MNKF (medlem av Norsk Kiropraktorforening).

Sekretær

Linn Andersen

Linn har vært kontormedarbeider hos oss siden 2007.

Linn har medisinsk grunnkurs fra Atlantis Medisinske Høyskole i Oslo, og har vært kontormedarbeider hos oss siden 2007.

Linn er spesielt interessert i ernæring, barns utvikling og alternative behandlingsformer.
Hun har også erfaring med treningsveiledning med Interactive Metronome, en motorisk koordinasjonstrening som kan bidra til å trene opp konsentrasjon, motorikk og koordinasjon.

Muskelterapeut

Kristian Santiago Ankersen

Kristian Ankersen – medlem av Norges Massasjeforbund (NMF)

Utdanning:

· Muskel- og leddakupunktør fra Balanz muskelterapiskole, Sandefjord

· Helse- og idrettsfysiolog fra Høyskolen Innlandet, med fokus på trening i behandling og forebygging av skader og sykdom

Kristian kan bl.a. tilby:

· ledd- og muskelfunksjonstester

· klassisk massasje og avspenningsmassasje

· idrettsmassasje

· kopping, triggerpunktbehandling og akupunktur

· pumpemassasje

· terapeutisk stretching

· veiledning og rehabilitering i forbindelse med sykdom og skader

Kristian er for øvrig aktiv toppidrettsutøver på ski og rulleski, med deltagelse i internasjonale konkurranser. Han har også erfaring fra flere andre idrettsgrener, bl.a. svømming, terrengsykling, løping, friidrett og triatlon.

Rehabiliteringskoordinator

Matthieu Bourg

Matthieu kommer fra Frankrike og har en 3-årig utdannelse innen treningsveiledning og personlig trening.

Matthieu kommer fra Frankrike og har en treårig utdannelse innen treningsveiledning og personlig trening, og jobber nå som rehabiliteringskoordinator.

Matthieu har også massasjeutdannelse fra Balanz i Sandefjord fra 2011, og har tidligere jobbet som massør i 8 år.

I 2019 startet han i opplæring for å bli rehabiliteringsassistent for Haakon K. Andresen. Siden 2020 har Matthieu jobbet fulltid som rehabiliteringskoordinator for Kvantumklinikken.

Muskelterapeut

Tone Cecilie Due

Utdannet ved:
Axelsons Body Work School i Oslo.
Tone utøver flere metoder når hun behandler. * MNMF medlem av Norges Massasjeforbund

Utdannet ved:
Axelsons Body Work School i Oslo.
Tone utøver flere metoder når hun behandler, metoder som:

* dyp muskelmassasje
* revolving (bindevevsmassasje)
* triggerpunktbehandling
* segmentmassasje
* SCS (muskelavslappende teknikk)
* MNMF medlem av Norges Massasjeforbund